Lid zijn van een vereniging is hartstikke leuk! Helemaal als je bestuurslid bent en samenwerkt met enthousiaste en energieke vrijwilligers om de vereniging draaiende te houden. Om deze vrijwilligers te bedanken heb ik ze meegenomen naar het Naardermeer om daar met vrijwilligers van Natuurmonumenten te varen met een elektrische boot in dit prachtige natuurgebied. Wat een vrij uitgestrekt en waterrijk gebied is, is tevens een gebied waar niet veel mensen komen, want grootte delen zijn afgesloten voor publiek. Hierdoor is het ontzettend stil en rustig in het gebied waardoor diverse diersoorten hier goed kunnen aarden.

Ik had het geluk om twee keer deze toch te mogen ervaren. Door de corona beperkingen mochten er maar maximaal 10 personen op de boot waardoor ik de groep vrijwilligers op twee dagen moest indelen.

Het was een geweldige ervaring om te varen en de eendenkooi te bezoeken welke zich in het midden van het Naardermeer bevindt. Ik heb zelf vooral de watervogels weten te fotograferen.

Klik hier voor alle foto’s van de twee dagen.