Één jaar een weespermop!

Zo cliche, maar ook zo waar: Wat gaat de tijd toch snel!

Op 27 december 2019, na het alles veranderende telefoontje, hadden wij haar al in onze harten gesloten. Vandaag is het precies een jaar geleden dat onze dochter bij ons is thuisgekomen en dat wij haar in Weesp mochten inschrijven.

Inmiddels een (corona)jaar verder zijn wij heel gelukkig met z”n drietjes. Onze dochter, inmiddels 16 maanden oud, doet het heel goed. Ze heeft haar eerste tanden, loopt sinds een ruime week zelfstandig en heeft afgelopen weekend voor het eerst in haar leven in de sneeuw gelopen en het uiteraard even geproefd.

Hoe zit het dan nu met de procedure? We zijn bezig met de voorbereidingen voor de laatste stap in het proces. Deze draait om het verzoekschrift. De exacte duur van deze stap duurt weten we niet. We hopen voor het einde van het jaar de procedure succesvol af te ronden.