Alweer een jaar geleden

Weet jij nog wat je deed op vrijdag 27 december 2019? Wij wel!

Vandaag om 13:30 is het precies een jaar geleden dat ons leven door één telefoontje op zijn kop werd gezet. Een moment waar we nog steeds zielsgelukkig mee zijn dat dit gebeurd is. Hoewel we er geen moment aan getwijfeld hebben, moesten we het ‘voorstel’ formeel nog accepteren. Dit hebben we op maandag 30 december 2019 om 07:30 gedaan op het kantoor van de Raad voor de Kinderbescherming. De achtbaan ging verder, want op 6 januari 2020 om 14:30 hadden wij onze dochter voor de eerste keer in onze handen. Ook dit is een moment dat voor altijd in ons geheugen (en foto’s) staat gegrift.

Op 19 januari 2020 is ze bij ons thuisgekomen. We zijn nu bijna een jaar verder, iedere dag genieten we van onze dochter. De groei die zij meemaakt is geweldig om te zien, zij geniet maar wij ook met volle teugen.

Wij krijgen geregeld de vraag waarom we geen foto plaatsen of waarom we haar naam online niet noemen. We houden dit soort informatie echt buiten de (social) media, enerzijds omdat ze net 15 maanden oud is, anderzijds omdat wij nog steeds midden in de adoptieprocedure zitten.