Niet alleen tellen we af naar 2021, maar we tellen ook af naar de afronding van het adoptieproces. We horen jullie denken: ‘Aftellen? Jullie hebben toch nog 2 stappen te gaan?’

Net als vorig jaar, kregen we ook dit jaar geweldig nieuws in december. Afgelopen weekend hebben we een beschikking van de rechtbank ontvangen. In deze beschikking staat uiteraard een hoop juridische en soms onbegrijpelijke taal. Dat wat voor ons belangrijk is, konden we direct opmaken uit de tekst. De voogdij van onze dochter is inmiddels volledig aan ons overgedragen. Reden voor een klein feestje! Spreekwoordelijk uiteraard, want de maatregelen rondom Covid-19 maken een feestje niet mogelijk.

Nu de voogdij volledig aan ons is overgedragen, kunnen wij de laatste en misschien wel meest belangrijke stap in gang gaan zetten. Samen met onze advocaat moeten we een verzoekschrift voor het afronden van de adoptie bij de rechtbank indienen. Dit verzoekschrift mag pas na 19 januari bij de rechtbank worden ingediend, omdat onze dochter dan een jaar bij ons woont.

Jullie begrijpen vast dat 2020, ondanks Covid-19, voor ons een geweldig jaar is geweest!

Wij wensen iedereen mooie kerstdagen en een goed 2021 toe!