In vervolg op het voorgaande bericht, hebben wij op 6 januari onze dochter voor het eerst ontmoet. Vanaf dat moment zijn wij 2 weken op en neer gereden naar het pleeggezin, waar zij op dat moment verbleef. In die periode hebben we langzaam maar zeker de verzorgingstaken voor onze dochter overgenomen. De eerste start voor de band met onze dochter is in deze weken ook gelegd. Het was direct duidelijk dat ze niet alleen vrolijk keek op de foto’s. Ze is vrolijk en geeft je een geweldige glimlach! We hebben met het pleeggezin ook een goede band opgebouwd in de weken dat we daar over de vloer mochten komen.

Op 19 januari 2020 is onze dochter thuisgekomen. Zij is door het pleeggezin vanuit hun veilige omgeving naar onze veilige omgeving gebracht. Vandaag is dit 3 weken geleden. Het lijkt, op een goede manier, al veel langer geleden. Bijzonder om te mogen ervaren hoe snel een baby deel uitmaakt van je leven.

De afgelopen 3 weken heeft Robin het eerste deel van zijn adoptieverlof opgenomen. In deze weken hebben we voornamelijk de tijd genomen om te wennen als gezin, maar hebben we ook leuke dingen ondernomen. Vanaf morgen begint Robin weer met werken. De overige 3 weken adoptieverlof waar hij recht op heeft, verspreidt hij over de komende periode. Ikzelf heb met dank aan het adoptieverlof en mijn opgebouwde vrije dagen vrij tot half april.

Het goede nieuws heeft veel mensen bereikt. Niet alleen via het aankomstkaartje dat we hebben verstuurd, maar ook door het blog. Vanaf die tijd zijn wij overladen met kaartjes, bloemen en cadeautjes, waar we de verzenders/gevers voor willen bedanken.

Vanwege de privacy van onze dochter hebben wij besloten haar namen en foto’s niet op social media te delen. Wij vragen jullie de privacy van onze dochter te respecteren en haar naam niet te noemen in een eventuele reactie die je op dit blog, Facebook of Instagram achterlaat.