Definitieve inschrijving

Na ontvangst van onze beginseltoestemming hebben we contact opgenomen met de Nederlandse Adoptie Stichting (NAS). In vervolg daarop hebben we inschrijfformulieren van hen ontvangen. Het is vast geen verrassing voor jullie dat we deze formulieren datzelfde weekend hebben ingevuld en hebben teruggestuurd. Op dat moment begon weer een periode van wachten.

Afgelopen maandag hebben we van de NAS het verlossende woord gekregen. We staan definitief ingeschreven en we zijn op de wachtlijst van drie landen geplaatst. Wellicht denk je nu: Drie landen?! Ja, drie landen. De reden hiervoor is dat we tot het moment van intake op meerdere lijsten mogen staan. 

De wachttijden voor de intake variëren per land en we zijn hier door de NAS keurig over geïnformeerd. Ondanks dat blijft het een flinke wachttijd…….

Met de bevestiging van de inschrijving is weer een stap in ons proces afgerond. De bijgewerkte versie tref je hieronder aan.

Willen jullie overigens een beeld krijgen van de NAS, neem dan een kijkje op hun website. Deze is onlangs compleet vernieuwd en biedt op een overzichtelijke manier veel informatie.