Het is bijna 2019 en het is zeker voor ons op het gebied van het adoptietraject een bewogen 2018 geweest. Het gehele jaar kregen we regelmatig de vraag waar we ons in het traject bevonden en ook of we alweer iets nieuws te melden hadden. We hebben voor het updaten van iedereen er toen voor gekozen om deze website om te bouwen tot een adoptieblog, om op die manier zoveel mogelijk mensen te informeren.
We merken mede door de website en de publicaties van de artikelen op de Social Media dat veel mensen met ons meeleven en ook erg geïnteresseerd zijn in de stappen die wij doorlopen. Het zijn best veel stappen in het geheel en ondanks dat we al enige tijd onderweg zijn, zijn we er nog niet. Om iedereen inzicht te geven over waar we nu exact staan en welke stappen en mijlpalen we nog hebben te gaan, hebben we een mooi stappen overzicht gemaakt.

Klik op de afbeelding voor de vergoting

For our English visitors click here for the english version of the steps.