Onlangs hebben we jullie geïnformeerd dat de eerstvolgende stap in het proces de gesprekken met de Raad voor de Kinderbescherming zijn. Deze gesprekken zijn, net als de medische keuring en het controleren van het justitieel documentatieregister, onderdeel van het gezinsonderzoek. Na het opsturen van de gegevens van de medische keuring is het wachten op het inplannen van de gesprekken begonnen.

In de afgelopen periode hebben we een aantal keer contact opgenomen met de Raad voor de Kinderbescherming om te informeren naar een datum voor het eerste gesprek. Vorige week woensdag kwam het lang verwachte telefoontje. Na een prettig telefoongesprek, staat het eerste gesprek van het gezinsonderzoek gepland! Dit eerste gesprek vind plaats bij ons thuis. Voor die tijd hebben we nog het nodige voor te bereiden. Afgelopen weekend zijn we hier al mee bezig geweest, maar de komende avonden staan ook nog in het teken van de voorbereiding.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van het verloop van het gezinsonderzoek!