Het is alweer even geleden dat we een bericht hebben geplaatst. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, hebben we onze formulieren van de medische keuring opgestuurd.

Een beetje ongeduldig wellicht….Omdat we niets hoorden in de vorm van een ontvangstbevestiging, hebben we contact gezocht met de RvdK. Gelukkig bleken onze formulieren goed te zijn aangekomen.

Uiteraard hebben we ook geïnformeerd naar de wachttijd voor de gesprekken. Een kleine teleurstelling toen er werd aangegeven dat er een aantal maanden wachttijd is en het kan oplopen tot vier maanden. We hopen natuurlijk dat het sneller kan, maar weten ook dat we niet de enige zijn die dit traject doorlopen.

Overigens zitten we niet stil op het gebied van adoptie. We lezen er regelmatig over én we hebben ook een ‘open huis’  bij een van de vergunninghouders op het programma staan.

Op dit moment kunnen we jullie dus niet veel nieuws brengen. Zodra we naar het ‘open huis’  zijn geweest en/of we wanneer we meer vernemen, plaatsen we uiteraard een nieuw bericht. Mochten jullie in de tussentijd vragen aan ons hebben, dan kunnen die onderaan dit bericht of op onze facebookpagina worden gesteld. Uiteraard mogen ze ook face-to-face gesteld worden.