Mijlpaalkaarten; Je kent ze misschien wel van zwangerschappen of babyfoto’s op social media, waarbij bijvoorbeeld de 20-weken echo of het eerste babyhapje op een foto naar voren komt. Die specifieke kaarten zijn voor ons niet van toepassing. Toch hebben wij, in het adoptietraject, ook mijlpalen. Misschien niet zo snel als een zwangerschap of het opgroeien van je baby, maar toch….

Na wat speurwerk op internet zijn wij bij Dutch Diva Originals ook mijlpaalkaarten tegengekomen voor het adoptietraject. Hoe leuk is dat?!  Daarbij hebben we ook een lief begeleidend schrijven mogen ontvangen van eigenaresse Anna. Een klein, maar heel groot gebaar!

De eerste mijlpalen in het traject hebben we nu vast kunnen leggen aan de hand van deze kaarten. Naast het invulboek ‘Wereldwonder’, dat we ook reeds in ons bezit hebben, is dit een mooie aanvulling. Vanaf nu komen de mijlpaalkaarten zo af en toe ook voorbij op ons blog. Op die wijze nemen we jullie graag mee naar de volgende mijlpaal in het traject.