De factuur én onverwacht bericht

Ben jij ooit blij met een factuur? Wacht je er met smart op? Nee?

Uiteraard zijn wij ook niet blij met alle facturen, maar deze behoort toch écht tot een andere categorie dan de ozb of waterschapsbelasting. Het betreft de factuur voor de wettelijk verplichte bijeenkomsten in het kader van het adoptietraject. Dit betekent dat we weer een klein stapje dichterbij zijn. We hebben de factuur uiteraard direct voldaan en wachten nu in ieder geval op de definitieve planning voor ‘ons kwartaal’ in de periode augustus tot en met oktober 2018.

Onverwacht bericht
Binnen een week na het voldoen van de factuur ontvingen we onverwacht bericht. Na een heftige werkdag vonden we bij thuiskomst post van de Stichting Adoptievoorzieningen. In eerste instantie dachten we aan een bevestiging van het betalen van de factuur. De berichtgeving die er in stond ging echter niet over de factuur.

In de brief stond wel aangegeven dat we de mogelijkheid hebben om een kwartaal eerder in te stromen. Reden hiervoor is dat er afzeggingen zijn geweest voor het betreffende kwartaal. Indien we hiervoor in aanmerking wilden komen, was de volgende stap het invullen, ondertekenen en retourneren van het antwoordformulier. Uiteraard hebben we dat direct gedaan! Nu maar hopen dat we daadwerkelijk in het aankomende kwartaal (mei t/m half juli) in kunnen stromen. Dan gaat het ineens nog sneller dan verwacht!